Τηλ. επικοινωνίας: (+30) 210-6811011
e-mail: info@dimicro.gr

Λύσεις

Ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης

Πλαίσιο διαχείρισης καταστροφών (DMF)

DMFSliderA.jpg

DMF - Οικογένεια εφαρμογών διαχείρισης κρίσεων/εκτάκτων αναγκών

Tο DMF συμβάλλει στην αποτελεσματική οργάνωση, τη δημιουργία και το συντονισμό σχεδίων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων, που προκαλούνται λόγω σοβαρών ατυχημάτων, ισχυρών χιονοπτώσεων, κατολισθήσεων, σεισμών, πυρκαγιών, καύσωνα, μόλυνσης της θάλασσας, διακοπής ρεύματος, διαρροής χημικών ουσιών ή ακτινοβολίας κλπ.
Συνοπτικά μερικές απο τις δυνατότητες του συστήματος είναι:

 • Ολοκληρωμένο σύστημα εύκολα προσβάσιμο
  Διαχείριση όλων των πόρων, του προσωπικού και των σχεδίων αντιμετώπισης κάθε είδους έκτακτης ανάγκης ή καταστροφής, μέσα από το ίδιο το πληροφοριακό σύστημα. Προσβάσιμο οποιαδήποτε στιγμή, από οποιοδήποτε σημείο, μέσω internet. Εύκολο στη χρήση, με δυνατότητα προσαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.
 • Συμμετοχή πολιτών και εθελοντικών οργανώσεων
  Δυνατότητα συμμετοχής και συντονισμού φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών, σε όλα τα στάδια της διαχείρισης. Οι πολίτες μπορούν να συμμετέχουν είτε ως μεμονωμένα άτομα είτε ως ομάδες πολιτών, εθελοντικές οργανώσεις ή ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται σε μια περιοχή.
 • Αποτελεσματική οργάνωση και επεξεργασία σχεδίων διαχείρισης κρίσεων
  Δυνατότητα καταγραφής όλων των φορέων, του ανθρώπινου δυναμικού, του εξοπλισμού και των αναλώσιμων υλικών, καθώς επίσης επεξεργασίας σχεδίων διαχείρισης κρίσεων και αποθήκευσής τους, τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης ή εκπαίδευσης του προσωπικού και διεξαγωγής ασκήσεων ετοιμότητας.
 • Έγκαιρη αναφορά και διαβάθμιση κινδύνων και απειλών
  Όλοι οι χρήστες του DMF, εργαζόμενοι και πολίτες, καταγράφουν περιπτώσεις που μπορούν να προκαλέσουν κάποια καταστροφή ή έκτακτη ανάγκη και τις διαβαθμίζουν με βάση τις επιπτώσεις και την επικινδυνότητά τους. Ο Φορέας έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτές τις αναφορές, από τον αρχικό εντοπισμό τους μέχρι την τελική επίλυση.
 • Έγκαιρη αναφορά έκτακτης ανάγκης/κρίσης
  Δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους χρήστες, είτε αυτοί είναι οι αρμόδιοι υπάλληλοι κάποιου φορέα/οργανισμού, είτε ενεργοί πολίτες, να αναφέρουν μία έκτακτη ανάγκη ή ένα περιστατικό που μπορεί να δημιουργεί κάποια απειλή, ακριβώς τη στιγμή που θα την αντιληφθούν, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαχείρισή της.
 • Άμεση κινητοποίηση
  Παρέχεται στο Διαχειριστή - Φορέα η δυνατότητα άμεσης ειδοποίησης φορέων, ομάδων, ατόμων μέσω τηλεφωνικής κλήσης, αυτόματου φωνητικού μηνύματος, SMS ή e-mail. Επιπλέον προσφέρει άμεση μετατροπή ελληνικού κειμένου σε ελληνική φωνή (Text to Speech), προκειμένου τα γραπτά μηνύματα και οι οδηγίες να μετατρέπονται σε φωνητικό μήνυμα.

Το σύστημα υλοποιηθήκε για την Περιφέρεια Aνατολικής Αττικής. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εφαρμογής www.polititkiprostasia-naaa.gr

Εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών

Διασφάλιση σταθερού επιπέδου υπηρεσιών, για όλους τους χρήστες, σε κάθε χρονική στιγμή.
ASP.NET, C#, GIS, SQL SERVER, VOXEO PROPHECY, NUANCE

Πλήρη διασύνδεση και διαλειτουργικότητα

Περισσοτερες λυσεις
MockUp

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε φάση ανάπτυξης.

ΕΡΓΑ

Περιηγηθείτε στα έργα που έχουμε υλοποιήσει για τους πελάτες μας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διαθέτουμε μία πλήρη εργαλειοθήκη που εμπλουτίζουμε συνεχώς.

DIMICRO

Γνωρίστε την ομάδα μας και δείτε τι έχουν να πουν για εμάς οι πελάτες μας.