Τηλ. επικοινωνίας: (+30) 210-6811011
e-mail: info@dimicro.gr

Case Studies

Ιστορίες Επιτυχίας

Επιλεγμένα Έργα

Οικονομική διαχείριση enorisk στον Ελληνικό Στρατό

Ο Ελληνικός Στρατός είναι ένας Οργανισμός με μεγάλη διασπορά των οικονομικών υπηρεσιών του σε όλη τη χώρα, καθώς οι ανάγκες του καλύπτονται από πολυάριθμα λογιστήρια, που αναπτύσσουν οικονομική δραστηριότητα σε όλη την χώρα, με έκδοση χιλιάδων παραστατικών και ανάγκη άμεσης διαχείρισης. Παράλληλα, οι αυστηρές και τυποποιημένες διαδικασίες δαπανών, ελέγχου και πληρωμών που τηρεί ο Ελληνικός Στρατός απαιτούν ευελιξία και ταχύτητα ώστε να υποστηρίζεται το έργο και η λειτουργικότητα του Οργανισμού. Από το 2010 το σύνολο της oικονομικής διαχείρισης του Ελληνικού Στρατού γίνεται μέσω της εφαρμογής eNorisk-Web. Η εφαρμογή έχει εξασφαλίσει και εγγυηθεί τη διαχείριση όλων των οικονομικών εργασιών, από όλες τις υπηρεσιές του Οργανισμού σε όλη τη χώρα, σε πραγματικό χρόνο, ταυτόχρονα.

ASP .NET, C#, SQL SERVER, CRYSTAL REPORTS

Ελληνικός στρατός

Iphone
iPhone

ΝΙΜΤΣ - Διαδικτυακή μισθοδοσία με περισσότερους από 200 online χρήστες

Τ ο Νοσηλευτικό Ιδρυμα του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) χρησιμοποιεί την μισθοδοσία PaySlip από το 2013 με επιτυχία για την μισθοδοσία του προσωπικού. Η εγκατάσταση είναι Cloud με Πάνω από 200 ενεργοί χρήστες του ΝΙΜΤΣ να έχουν απευθείας πρόσβαση στο σύστημα με ατομικούς λογαριασμούς ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χρήστη. Η μισθοδοσία συμπληρώνεται με επιλεγμένες λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού. Το τμήμα προσωπικού καταγράφει και αποθηκεύει υπερωρίες και βάρδιες οι οποίες μεταφέρονται στις μισθολογικές καρτέλες των εργαζομένων.

JAVA, SQL, Jasper Reports

DMF - Disaster Managment Framework

Τ ο DMF (Disaster Management Framework) είναι ένα ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα στο οποίο συνδιάζονται όλες οι προηγμένες τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών. Χρησιμοποιείται όχι μόνο κατα την διάρκεια των καταστροφών αλλά και για την πρόληψη και την σχεδίαση αντιμετώπισης.
Με την αλληλεπίδραση του συστήματος με κάμερες, αισθητήρες ανίχνευσης καπνού και συλλογής δεδομένων καθώς και με δεδομένα που συλλέγονται απο δορυφόρους και μετεωρολογικούς σταθμούς προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση που βοηθά στην αντιμετώπιση και έγκαιρη πληροφόριση για νέες καταστροφές φυσικές και μή.

ASP.NET ,C#, SQL SERVER, GIS

Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής

Iphone
iPhone

Digital Berth

Τ ο digitalBerth είναι ένα Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα στην κατηγορία «Έξυπνη Πόλη» και υλοποιεί τις λειτουργίες και ηλεκτρονικές υπηρεσίες διαχείρισης έξυπνης μαρίνας. Το σύστημα αυτοματοποιεί και την διαχείριση των θέσεων αγκυροβολίας (Berths) των λιμένων καθως καιτην διαχείριση και χρηση των διαφόρων πυλώνων (Pedestals) για την παροχή νερού και ρεύματος στα σκάφοι. Με την χρήση της το προσωπικό των Οργανισμών Λιμένος ή των Λιμενικών Ταμείων, το οποίο είναι επιφορτισμένο με την διαχείριση αυτών, θα είναι σε θέση να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες, σε Ναυτιλιακές Εταιρίες και πολίτες, ενώ ταυτόχρονα ο Οργανισμός θα έχει όφελος τόσο από την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του όσο και από την μείωση του κόστους διαχείρισης.

.ΝΕΤ, C#, Razor Pages, REST api Web-Services, PostgreSQL

Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου

iPhone

Livethegig - Online Market Place

T ο Livethegig είναι μια online πλατφόρμα που επιτρέπει την παρουσίαση και την "κράτηση" μουσικών για την δημιουργία μουσικών εκδηλώσεων. Η Dimicro σχεδίασε εξολοκλήρου την εφαρμογή έτσι ώστε να είναι ένα 2-way marketplace και να λειτουργεί με ελάχιστες διαχειριστικές απαιτήσεις. Έχουν ενσωματωθεί λειτουργίες αυτοματοποίησης της διασύνδεσης του με εξωτερικά services που κάνουν δυνατή την διαχείριση των πελατών (τόσο των μουσικών όσο και εκείνων που πραγματοποιούν κρατήσεις), αυτόματες πληρωμές ακολουθώντας διαδικασίες "escrow", τηλεφωνικό κέντρο, μηνύματα, 24 ωρη παρακολούθηση κινήσεων κτλ.

JAVA, SCALA, CouchDB, Cloudant, Microservices, Sendgrid, Twilio

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών

H syndromi.gr σχεδιάστηκε για να σας δώσει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις συνδρομές των μελών σας, εύκολα, γρήγορα, κάθε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή.
Ως cloud εφαρμογή, η syndromi.gr έχει σχεδιαστεί ώστε οι χρήστες της να έχουν πρόσβαση στις καρτέλες των συνδρομητών τους από οποιαδήποτε συσκευή (desktop, tablet, smartphone) που είναι συνδεδεμένη στο internet. Παρέχει ένα φιλικό και εύκολο στη διαχείριση περιβάλλον, μέσα από το οποίο μπορείτε να διαχειριστείτε τις συνδρομές των μελών σας.

JAVA, PostgreSQL,

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών

Iphone
iPhone

Διαχείριση Επετηρίδας, Εισφορών, Δανείων

H τήρηση μητρώου πολυάριθμων μελών και η διαχείριση σειράς προτεραιότητας βάσει κανόνων αποτελεί την βάση λειτουργίας του Οικοδομικού Οργανισμού ο οποίος εξυπηρετεί τα μέλη του με χρηματικά δάνεια ή κατοικίες. Η διαχείριση των μηνιαίων εισφορών κάθε μέλους γίνεται με βάση πολλαπλών ελέγχων και διασταυρώσεων από ηλεκτρονικά αρχεία που αποστέλλονται από φορείς μισθοδοσίας ή πληρωμής συντάξεων. Η διαχείριση μεγάλου αριθμού δανείων με μεταβαλλόμενο επιτόκιο ,με δυνατότητες μεταβαλλόμενου αριθμού δόσεων, με παρατάσεις και προεξοφλήσεις επετεύχθη με ορθό σχεδιασμό του συστήματος. Στο σύστημα ενσωματώθηκαν υπηρεσίες διασύνδεσης με άλλα συστήματα.

C++, ORACLE, CRYSTAL REPORTS

Αυτόνομος Οικοδομικός Οργανισμός Αξιωματικών (Α.Ο.Ο.Α.)

Custom ERP Solution

Υ λοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής κατα τις απαιτήσεις του πελάτη. Η εφαρμογή είναι ένα ERP με αρκετά στοιχεία ενώ CRM δίνει στον πελάτη την δυνατότητα να διαχειρίζεται τις παραγγελίες του, αγορές πωλήσεις, διαχείριση της αποθήκης του (καταγραφή εισερχομένων, εξερχομένων). Έκδοση τιμολογίων και παραστατικών, καταγραφή εσόδων εξόδων. Παράλληλα προσφέρει μια πλρατφόρμα διαχέιρισης των πελατών και προμηθευτών του, τα ραντεβού ή τις τηλεφωνικές επικοινωνίες. Τέλος δίνετε η δυνατότητα συσχέτισης του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου με παραγγελίες,πελάτες,ραντεβου κλπ.

JAVA, MYSQL, JASPER REPORTS

ΔΕΛΙΑΔΗΣ Α.Ε.

Iphone
iPhone

Οργάνωση ασθενών, διαγνώσεων, ενημερώσεων

Διαχείριση μητρώου εξετασθέντων σταθερής και κινητής μονάδας προληπτικού ελέγχου πανελληνίως σύμφωνα με τα δημοτολόγια. Καταχώρηση συνεντεύξεων, συγκέντρωση και κωδικοποίηση των επιστημονικών πορισμάτων και πληροφοριών από τα προγράμματα πληθυσμιακού ελέγχου για την αξιολόγηση και αξιοποίηση των αποτελεσμάτων από το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας. Ενημέρωση εξεταζόμενων δημοτών με επιστολές. Έκδοση στατιστικών στοιχείων συμμετοχής και αποτελεσμάτων προληπτικού ελέγχου.

.ΝΕΤ , ORACLE

Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας

Πλήρες Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ασφαλιστικών και Επαγγελματικών Ταμείων

Τ ο κύριο έργο των Οργανισμών αυτών είναι βεβαίωση και είσπραξη εισφορών από εργοδότες και ασφαλισμένους και οι παροχές προς τους ασφαλισμένους. Η διαχείριση των εισφορών και παροχών από μεγάλο αριθμό ασφαλισμένων και εργοδοτών είναι δύσκολο έργο το οποίο καθίσταται δυσκολότερο αν ληφθεί υπ’ όψη ο υπολογισμός προσθέτων τελών , προσαυξήσεων , ρυθμίσεων κλπ. Ο υπολογισμός και η πληρωμή των παροχών απαιτεί ακρίβεια και ευελιξία όσον αφορά τις μεταβολές στις παροχές αλλά και στους δικαιούχους. Οι συναλλασσόμενοι των ταμείων απαιτείται να εξυπηρετούνται από ηλεκτρονικές υπηρεσίες τόσο στην χορήγηση πιστοποιητικών αλλά και στην υποβολή αιτημάτων.

ASP .NET, C#, SQL SERVER, CRYSTAL REPORTS

ΤΣΜΕΔΕ, ΕΤΕΑΠΕΠ,ΤΕΑΠΑΣΑ

insurance.jpg
iPhone

Ανάλυση Ερευνητικών Δεδομένων - Iνστιτούτο Prolepsis

Η Dimicro συνεργάστηκε με την ερευνητική ομάδα του κέντρου Prolepsis παρέχοντας υποστήριξη στην ανάλυση μεγάλου όγκου δεδομένων στα πλαίσια επιστημονικής έρευνας του Ινστιτούτου. Υλοποιήθηκαν και εκτελέστηκαν αλγόριθμοι αντιστοίχισης δεδομένων με στόχο την έρευση των βέλτιστων συνδυασμών στατιστικών μεταβλητών για τους σκοπούς της έρευνας.

mySQL

Prolepsis

Web-Voice Portals

Η εταιρία υλοποίησε την διαδικτυακή πύλη του ταμείου ασφάλισης μηχανικών ΤΣΜΕΔΕ. Πέρα απο την διαχείριση περιεχομένου (ανακοινώσεων, διαχείριση αρχείων κλπ). Η εταιρία υλοποίησε ηλεκτρονικές υπηρεσίες που διευκόλυναν την λειτουργία του ταμείου πχ. Απάντηση ερωτημάτων: Την κατάσταση του ασφαλισμένου. Εάν ένας ασφαλισμένος είναι ενήμερος κλπ.

ASP .NET, C#, SQL SERVER, VOXEO PROPHECY, NUANCE

Ασφαλιστικό Ταμείο Μηχανικών (ΤΣΜΕΔΕ)

Iphone

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ;

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για κάθε φάση ανάπτυξης.

ΛΥΣΕΙΣ

Έτοιμες λύσεις και δοκιμασμένες λειτουργικότητες.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Διαθέτουμε μία πλήρη εργαλειοθήκη που εμπλουτίζουμε συνεχώς.

DIMICRO

Γνωρίστε την ομάδα μας και δείτε τι έχουν να πουν για εμάς οι πελάτες μας.